sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop en iyi slot siteleri deneme bonusu veren siteler
DOLAR 42,2179 % 0.25
EURO 48,7690 % 0.06
STERLIN 55,3919 % -0.09
FRANG 52,2375 % -0.01
ALTIN 5.443,23 % 1,00
BITCOIN 101.376,68 -1.502

16 Yaşındaki Hiranur’un Ölümü Aileyi Yıkmış!

Yayınlanma Tarihi :
16 Yaşındaki Hiranur’un Ölümü Aileyi Yıkmış!

Mersin’de 16 yaşındaki Hiranur, erkek arkadaşı tarafından yaşamını yitirdi. Acılı anne, gözyaşları içinde, “Benim çiçeğimi benden kopardılar, arabada katletmişler” ifadesini kullandı.

Olay, merkez Toroslar ilçesine bağlı Akbelen Mahallesi’nde önceki akşam gerçekleşti. İddialara göre, Hiranur A. (16), park halindeki bir otomobilde tabanca ile vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak, Hiranur’un erkek arkadaşı H.A.Ş. (19) ile birlikte araçta bulunan N.Ç. ve M.Z. gözaltına alındı. Hiranur’un cenazesinin defnedilmesinin ardından, yakınları suçlu H.A.Ş.’nin evine giderek sloganlar atıp tepki gösterdi. Kalabalık, polis uyarısıyla bölgeden ayrıldı.

Cinayetle ilgili detaylar ciddiyetini koruyor. H.A.Ş.’nin verdiği ifadelerde, olayın başlangıçta intihar olarak değerlendirildiği belirtildi. İlk ifadesinde, Hiranur’un tabancayı alarak kafasına dayadığını öne sürdüğü, ancak polislerin şüphelenmesi sonucunda bu ifadenin çelişkili olduğu anlaşıldı. H.A.Ş.’nin ikinci ifadesinde, şakalaşmak amacıyla tabancayı Hiranur’un alnına dayadığını ve boş zannettiği silahın tetiğine bastığını itiraf ettiği bildirildi. Olayın ardından, şüphelilerin cenazeyi Yenişehir ilçesindeki bir noktaya bıraktığı, ardından hastaneye götürdüğü tespit edildi. Polisin yaptığı incelemede, olay yerinde kan izlerine de rastlandı.

Hiranur’un annesi Gülten Tan, olayın yaşandığı esnada yaylada bulunduğunu ve eve döndüğünde kızının asker eğlencesinde olduğunu öğrendiğini söyledi. Tan, telsiz mesajının ardından polisler tarafından arandığını belirterek, “Kızınız trafik kazası geçirdi, başınız sağ olsun” dediklerinde yüreğinin yandığını ifade etti. “Benim çiçeğimi benden kopardılar. Ben bittim. Çocuğumun hayatını söndürdüler” dedi.

Daha sonra olayın bir trafik kazası olmadığını öğrendiğini aktaran anne Tan, “Arkadaşları arabada katletmişler. Başka çocuklar, başka çiçekler solmasın. Benim çocuğum gitti, başka annelerin yüreği yanmasın, ne olur” şeklinde konuştu.

H.A.Ş. ve diğer iki şüpheli hakkında adli işlemler devam ediyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURLARI

  • Dolar DOLAR
    ALIŞ SATIŞ FARK
    42,2028 42,2179 % 0.25
  • Euro EURO
    ALIŞ SATIŞ FARK
    48,7568 48,7690 % 0.06
  • Sterlin İNG. STERLİNİ
    ALIŞ SATIŞ FARK
    55,3800 55,3919 % -0.09
  • Frang İSV. FRANGI
    ALIŞ SATIŞ FARK
    52,2114 52,2375 % -0.01
  • Kanada Doları KAN. DOLARI
    ALIŞ SATIŞ FARK
    29,8964 29,9066 % 0.26
  • Çeyrek Altın ÇEYREK ALTIN
    ALIŞ SATIŞ FARK
    8.707,95 8.899,68 % 1,00
  • Gram Altın GRAM ALTIN
    ALIŞ SATIŞ FARK
    5.442,47 5.443,23 % 1,00
  • Bitcoin BITCOIN
    FİYAT DEĞİŞİM
    101.376,68 -1.502

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış