
Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, Kıbrıs İlkokulu ve Kıbrıs Anaokulu’nda gerçekleştirilen karne törenine katılarak, yarıyıl tatiline giren öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Demir ile birlikte katılan Başkan Vekili Şener, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi. Karneleri bizzat dağıtan Şener, çocukların sevinçlerini paylaşarak onlarla sohbetler gerçekleştirdi.
Öğrencilere tatil dileklerini ileten Şener, yarıyıl tatilinin öğrenciler için önemli bir fırsat olduğuna vurgu yaptı. “Öğrencilerimiz bir eğitim dönemini büyük bir gayretle tamamladı. Yarıyıl tatili, çocuklarımızın dinlenmesi ve sosyal, kültürel ile zihinsel anlamda kendilerini geliştirmeleri açısından önemlidir. Tatili verimli bir şekilde geçiren öğrencilerimizin yeni döneme daha motive ve güçlü bir şekilde döneceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Vekili Zeyit Şener, eğitim sürecinde emeği geçen öğretmenlere ve velilere verdikleri destek için teşekkür etti.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN