Aydıncık’ta yenidünya çiftçilerin yüzünü güldürdü - Erdemli HaberErdemli Haber

29 Mart 2024 - 11:50

Aydıncık’ta yenidünya çiftçilerin yüzünü güldürdü

Aydıncık’ta yenidünya çiftçilerin yüzünü güldürdü
Son Güncelleme :

26 Nisan 2021 - 11:15

120 views

Mersin’in Aydıncık ilçesinde, açıkta yetişen yenidünyanın hasadı başladı. Bu yıl rekoltenin yüksek olması ve talebin artması çiftçileri sevindirdi.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Aydıncık ilçesi Yenikaş Mahallesinde açıkta yetiştirilen yenidünya meyvesinin hasadına başlandı. Çiftçiler, bu yıl hem ürünün bol olmasından hem de yoğun talep görmesinden memnun.
Aydıncık Kaymakamı Volkan Özer, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ömerkahyaoğlu ile birlikte, yenidünya hasadı yapan çiftçileri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İlçe Müdürü Ömerkahyaoğlu, “İlçemizde yetiştiriciliği yapılan yenidünya meyvesinde bu yıl rekoltenin yüksek olması ve talebin yoğunluğu çiftçilerimizin yüzünü güldürüyor. Çiftçilerimize bol kazançlı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN