sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

BİR SİTENİN BAHÇESİNDE BULUNAN MOTOSİKLETİ ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN 2 HIRSIZ RAHATLIKLARIYLA PES DEDİRTTİ - Erdemli HaberErdemli Haber

18 Nisan 2024 - 20:19

BİR SİTENİN BAHÇESİNDE BULUNAN MOTOSİKLETİ ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN 2 HIRSIZ RAHATLIKLARIYLA PES DEDİRTTİ

09 Nisan 2021 - 14:00

9 views

Olay, Mersin’in Yenişehir ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geliyor. Gece saatlerinde siteye giren 2 kişi, bahçede bulunan motosikletin kilidini kırmaya çalışıyor. Saniyeler içinde kilidi kıran şahıslar, ardından motosikleti alarak bölgeden uzaklaşıyorlar.
Polislerin, şahısları bulmak için çalışma başlattıkları öğrenildi.
Öte yandan, şahısların motosikleti çalma anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülere göre kapüşonlu şekilde siteye giren 2 kişiden biri kilidi kırmaya çalışırken, diğeri ise motosikleti tutuyor. Kısa sürede kilidi kırmayı başaran şahıslar, ardından motosikleti alarak bölgeden uzaklaşıyorlar. Rahat tavırlarıyla pes dedirten şahıslar, daha sonra kayıplara karışıyorlar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.