sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Bakan Kaya açıklaması - Erdemli HaberErdemli Haber

20 Nisan 2024 - 02:30

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Bakan Kaya açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Emniyet’ten yapılan açıklamada “81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır” denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Bakan Kaya açıklaması
Son Güncelleme :

17 Ekim 2017 - 14:20

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama:

“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi İlyas Kaya’nın bylock kullanıcısı olduğuna dair iddialar gerçekdışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır.  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen ve Genel Müdürlüğümüz tarafından da 81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır. FETÖ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz bütün hedef saptırma gayretlerine rağmen aynı kararlılıkla devam edecektir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.