sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

“Erdemli Belediyesi Yeni Yollar Açıyor, Vatandaş Rahata Kavuşuyor” - Erdemli HaberErdemli Haber

19 Nisan 2024 - 03:01

“Erdemli Belediyesi Yeni Yollar Açıyor, Vatandaş Rahata Kavuşuyor”

Erdemli Belediyesi, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her alanda çalışma yürütüyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma adresi bu kez, Batısandal mahallesiydi.

“Erdemli Belediyesi Yeni Yollar Açıyor,  Vatandaş Rahata Kavuşuyor”
Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 15:11

Batısandal Mahallesinde bulunan ekipler, imara uygun yollar açıyor ve hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni açılan yolların açma işlemi bittikten sonra ekipler, asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Vatandaşın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmettir. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni yılda yapacağımız asfalt çalışmaları ile de kentimizin dört bir tarafındaki çalışmalarımızda daha net bir sonuca gideceğiz. Erdemli’nin dört bir tarafını nakış nakış işleyeceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.