
Mersin’in Anamur ilçesinde gerçekleştirilen narkotik polis operasyonunda, 822 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan, aralarında eski bir avukatın da bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Anamur Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yürüttü. Bu çerçevede, Mersin-Antalya D-400 karayolunda ilçe sınırları içinde bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 822 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan C.B. (eski avukat), N.I. ve M.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan eski avukat C.B.’nin daha önce tehdit ve güveni kötüye kullanma suçlarından da arandığı öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Yapılan mahkeme değerlendirmesi sonrasında, şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN