
Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesi Harfilli Mahallesi’nde yeni bir sondaj tesisini devreye alarak, yerel halkın kesintisiz içme suyu ihtiyacını karşılamaya başladı.
MESKİ, vatandaşlara sürekli içme suyu sağlamak amacıyla tüm ilçelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erdemli’nin Harfilli Mahallesi’ndeki Aksıfat içme suyu kaynağından ve mevcut sondaj tesisinden elde edilen su debilerinde önemli azalmalar meydana gelmişti. Su ihtiyacının karşılanmasında sorunlar yaşanması üzerine harekete geçen MESKİ, bölgede yeni bir içme suyu sondaj tesisi inşa etti ve bu tesisi hızlı bir şekilde faaliyete geçirdi. Yeni tesisle birlikte, Harfilli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz içme suyu temin etmeye başladı.
Harfilli Mahallesi sakini Üzeyir Yılmaz, “Kuraklıktan dolayı suyumuz azaldığı için 2. sondaj vuruldu. Şu anda suyumuz iyi, güçlendirme yapıldı” ifadelerini kullandı.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN