sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop uluslararası lojistik

Kandil Sevinci, Kandil Simidiyle Paylaşıldı - Erdemli HaberErdemli Haber

29 Nisan 2024 - 05:09

Kandil Sevinci, Kandil Simidiyle Paylaşıldı

Kandil Sevinci, Kandil Simidiyle Paylaşıldı
Son Güncelleme :

08 Ekim 2022 - 13:15

12 views

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi dün gece kutlanan Mevlit Kandili’nde de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
Camilerin önüne stant kuran Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, yatsı namazının ardından, toplam 15 bin kandil simidi ikramında bulundu. Tek tek paketlenerek hazırlanan kandil simitlerini dağıtan ekipler, vatandaşların kandilini kutladı. Kandil simitlerini alan vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın koordinesiyle gerçekleşen çalışma çerçevesinde, Tarsus ve Çamlıyayla’da da binlerce vatandaşa Mevlit Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıtıldı.
Tarsus’ta Ulu Camii, Abdullah Efendi Camii, Aydoğanlar Camii, Eshab-ı Kehf, Şehitler Camii, Fahrettinpaşa Camii, Barbaros Mahallesi Camii, Hz. Ebubekir Camii, Mithatpaşa Camii ve Şehitishak Camii ile Çamlıyayla’da Merkez Cami önünde, toplam 4 bin 100 adet özel olarak paketlenmiş kandil simidi vatandaşlara dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.