sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE PATLAMA - Erdemli HaberErdemli Haber

19 Nisan 2024 - 21:57

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE PATLAMA

Mersin Büyükşehir Belediyesi taş binasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE PATLAMA
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 11:15

19 views

Mersin Büyükşehir Belediyesi taş binasında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Mersin Büyükşehir Belediyesi taş binasında saat 17.10 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. Ardından da binanın alt katında yangın çıktı. Belediye personelleri ilk başta yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalışırken olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Molotofkokteyli Şüphesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangınla ilgili inceleme sürerken, yangına atılan molotofkokteylinin neden olduğu ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi binasında saat 17.10’da bir patlama sesi duyuldu. Ardından daha önce meclis salonu olarak kullanılan binanın alt katında yangın çıktı. Belediye personeli yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalışırken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binada bulunanlar tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Binada inceleme yapan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.
Görgü tanıkları, yangın öncesi binanın alt katından bir patlama sesi duyulduğunu, ardından alevlerin yükseldiğini dile getirdi. Bu arada yangının çıktığı alt kattaki camın da kırık olduğu görüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, yangının başladığı yerde cam şişe bulunduğu ve yangına atılan molotofkokteylinin neden olduğu ileri sürüldü.
Olay yerine gelerek ekiplerden bilgi alan Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, incelemelerin devam ettiğini, şu an için herhangi bir şüphelinin gözaltına alınmadığını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.