sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

MERSİN’DE 25 SANİYEDE LÜKS OTOMOBİLİN 50 BİN LİRALIK FARLARINI ÇALDILAR - Erdemli HaberErdemli Haber

19 Nisan 2024 - 13:24

MERSİN’DE 25 SANİYEDE LÜKS OTOMOBİLİN 50 BİN LİRALIK FARLARINI ÇALDILAR

31 Mart 2021 - 13:17

11 views

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Akkent Mahallesinde faaliyet gösteren bir galerinin önünde bulunan Porche marka araca ait 2 ön far çalındı. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalarda 4 şahsı tespit etti, bölgeye kiraladıkları bir otomobille geldiklerini ve o otomobille kaçtıkları tespit edildi. Otomobilin plakasını da belirleyen ekipler, daha sonra yaptığı operasyonlarla biri kadın, 2’si 18’yaşından küçük 4 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada ise piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan otomobilin farları ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan, biri tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Emniyet çıkışı gazetecilerin “Neden yaptınız” sorusuna daha önce böyle bir suçla ilişkileri olmadığını söyleyen şahıs, “İlk kez yapıyoruz, pişmanız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.