
Mersin’de son hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan toplam 823 kişinin yakalandığı ve adli mercilere teslim edildiği bildirilmiştir.
Mersin Valisi Atilla Toros’un başkanlığında, şehir genelindeki güvenlik ve asayişin değerlendirilmesi amacıyla bir ‘Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’ düzenlenmiştir. Toplantıda, suç ve suçlularla mücadeleye yönelik yürütülen faaliyetler, alınan önlemler ve diğer ilgili konular ele alınmıştır.
Valilikten yapılan açıklamada, Mersin’in huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin 7/24 özveriyle görev yaptığı ifade edilmiştir. 24-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 823 kişinin yakalanarak adli mercilere teslim edildiği bildirilmektedir.
Trafik denetimlerinde 107 bin 312 aracın kontrol edildiği ve bu denetimlerde bin 396 aracın trafikten men edildiği açıklanmıştır. Ayrıca, düzensiz göç ile ilgili yapılan çalışmalarda bin 844 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirilmiş ve 18 yabancı uyruklu kişinin Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildiği belirtilmiştir.
DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN