sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

Mersin’de yağmursuyu şebeke ve ızgara giderleri temizlenerek yenileniyor - Erdemli HaberErdemli Haber

19 Nisan 2024 - 07:44

Mersin’de yağmursuyu şebeke ve ızgara giderleri temizlenerek yenileniyor

Mersin’de yağmursuyu şebeke ve ızgara giderleri temizlenerek yenileniyor
Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 13:45

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerince, merkez ilçelerdeki yağmursuyu şebeke ve ızgara giderlerinde temizleme, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam edildiği bildirildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, MESKİ Merkez İşletmeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bulvar, cadde ve sokaklarda bulunan beton muayene bacası kapağı ile yağmursuyu ızgara taşları sfero malzeme ile değiştirilerek, yol kotuna getiriliyor. Yıl boyunca devam edecek çalışmalarda ilk olarak bulvarlar ve caddeler, daha sonra ise sokaklar yapılıyor. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde daha önce bu taşlara takılan otomobil, motosiklet ve bisiklet gibi ulaşım araçlarını kullanan vatandaşlar artık daha konforlu seyahat ediyor.
“Güvenle yolumuza devam ediyoruz”
Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özenir, önceki mazgalların aralıklarının çok geniş ve yolun doğrultusunda olduğunu, bu nedenle zorlandıklarını belirterek, bu durumun tüm Mersinli bisikletlilere zarar verdiğini söyledi. Özenir, “Akrobasi yapmak zorunda kalıyorduk. Kimi arkadaşlarımız düştü, yaralandı. Bunlar hiç istediğimiz durumlar değildi. Mazgallarımız değişmeye başladığından beri mazgal olan bölgelerden güvenle geçiyoruz. Önceki mazgalların olduğu yerler çukurdu. Hem mazgalların arasındaki boşluklardan hem de çukurdan kaçmak zorunda kalıyorduk. Dolayısıyla bu durum bize çok büyük bir sıkıntı yaşatıyordu. Şimdi doğrultumuzu değiştirmeden dümdüz ve güvenle yolumuza devam edebiliyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.