
Mersin’in Silifke ilçesinde bir konutta meydana gelen yangında, 1 ile 7 yaşlarındaki iki çocuk hayatını kaybetti. Alevlerin büyümesi, cep telefonuyla kaydedildi.
Yangın, sabah saatlerinde Mukaddem Mahallesi 220 Sokak No:20’de bulunan müstakil bir evde çıktı. İddialara göre, baba H.T. iş yerinde bulunduğu sırada anne A.T. de 1 yaşındaki Ayaz ile 7 yaşındaki Poyraz’ı evde bırakıp yaklaşık 300 metre mesafedeki markete gitti. Bu esnada sobadan yangın çıkması sonucu olay meydana geldi. Marketten dönen anne, alevleri görünce çevredekilerle birlikte durumu 112 Acil Komuta Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, alev alev yanan eve müdahalede bulunarak yangını söndürdü. Ancak, yangın sırasında içeride bulunan iki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Güvenlik güçleri ve savcılığın olay yerindeki incelemelerinin ardından, çocukların cenazeleri hastane morguna kaldırıldı.
Olayda iki çocuğunu kaybeden anne, yangın anında olay yerinde büyük bir acı içinde feryat etti. Yangınla ilgili olarak sürdürülen soruşturma devam ediyor.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN