
Mersin’de meydana gelen trafik kazasında, 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve 3 kişinin yaralandığı bilgisi gün yüzüne çıktı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü olduğu belirtilen kadının gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaza, Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Bekirde Kavşağı’nda, yaya geçidinden karşıya geçmekte olan vatandaşlara otomobilin çarpması sonucunda gerçekleşti. Olayda yaşamını yitirenlerin kimlikleri de belirlendi; Zehra Serdil Atak (18) ve Kübra Güney (15) olay yerinde yaşamlarını yitirmişken, hastanede hayatını kaybeden diğer çocuğun isminin Büşra Güney (15) olduğu ortaya çıktı. Yaralılar arasında yer alan Burkan Acar (21), Yunus Bagi (35) ve Necla Öztürk (15) isimli bireylerin hastanelerdeki tedavilerine devam ediliyor.
Öte yandan, yayalara çarpan 33 ATE 039 plakalı otomobilin sürücüsü M.K. (25) isimli kadının gözaltına alındığı ve olayla ilgili adli süreçlerin sürdürüldüğü bildirildi.
Olayla ilgili olarak valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz Akdeniz ilçesi Bekirde kavşağı ışıklarında 02.02.2026 tarihinde saat 20.45 sıralarında bir aracın, başka bir aracı sollamaya çalışırken yaya geçidinde bulunan vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre maalesef 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” denildi.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN