sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

MEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan İnan'dan iki yeni kitap - Erdemli HaberErdemli Haber

18 Nisan 2024 - 05:03

MEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan İnan’dan iki yeni kitap

MEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan İnan’dan iki yeni kitap

MEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan İnan’dan iki yeni kitap
Son Güncelleme :

22 Ocak 2020 - 15:17

14 views

 Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nurdan İnan’ın, “Yerbilim Tarihi” ve “Fosiller, Doğa ve İnsan” adlı iki yeni kitabı basıldı.

MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, “Yerbilim Tarihi” başlıklı kitap; bilim tarihi, bilim felsefesi araştırıcıları, coğrafya ve jeoloji öncelikli olmak üzere farklı disiplindeki yer bilim çalışanları, öğrenciler yanında, yer bilimin tarihsel satır başlarını öğrenmek isteyen tüm meraklılar için bir başvuru kaynağı olmayı amaçlıyor.

“Fosiller, Doğa ve İnsan” başlıklı kitap ise jeoloji, biyoloji, coğrafya, tarih, antropoloji, sosyoloji ve arkeoloji bilimleri ekseninde, jeolojik zamandan fosillere, dağ oluşum hareketlerinden kıtaların kaymasına, evrimsel süreçlerden doğaya, doğadaki değişim, uyum ve denge döngülerinden insana ulaşan disiplinler arası bir başvuru kaynağı olmayı hedefliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.