
Mezitli Belediyesi, ilçe sınırları içinde düzenlenen çevre etkinliği için araç gönderilmediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamada, sosyal medyada sıkça gündeme gelen 11 yaşındaki Aras Kayretli’nin organize ettiği çöp toplama etkinliğinde, belediyeye ait aracın belirtilen saatlerde hazır bekletildiği, ancak vatandaşların etkinliğe katılım göstermediği belirtildi.
Açıklamada, “2 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 09.00’da 100. Yıl Tabiat Parkı’nda yapılması planlanan çevre etkinliği için belediyemiz tarafından araç tahsis edilmiştir. Söz konusu araç, saat 08.00’de Eski Mezitli Belediye Binası önünde ve 08.30’da Soli Center önünde hazır olarak bulunmuştur. Ancak, etkinliğe vatandaşlarımızdan herhangi bir katılım olmamıştır. Bu durum aileye de bildirilmiştir” denildi.
Açıklamanın sonunda, “Çevremizin korunması ve temizliği hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu tür etkinliklere vatandaşlarımızın daha duyarlı yaklaşmalarını ve aktif katılım göstermelerini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN