
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar ilçesindeki muhtarları Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen birlik ve beraberlik programında buluşturdu. Muhtarlar, bu etkinlikte hem eğlencenin tadını çıkardı hem de mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu.
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen program, Toroslar İlçesi’ndeki muhtarlara yönelik gerçekleştirildi. Tarsus Gençlik Kampı’nda yapılan etkinlikte, davul-zurna eşliğinde halaylar çekildi. Eğlencenin yanı sıra yemek ikramları da yapılan organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik süresince muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaç ve beklentilerini ifade etme olanağına sahip oldu. Önümüzdeki günlerde Mersin’deki diğer ilçelerde görev yapan muhtarlar için de benzer etkinliklerin planlandığı ifade edildi.
“Muhtarlarımız bizim daimi mesai arkadaşlarımız”
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Soner Yetgin, muhtarların kendileri için önemli birer iş arkadaşları olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlarımız bizim daimi mesai arkadaşlarımız. Biz tüm muhtarlarımızla 7/24 iş ve işleyişlerimizi düzenliyoruz. Bugün de sohbet ortamında Toroslar’da yapacağımız iş ve işlemlerle ilgili onlarla diyalog halindeyiz” şeklinde konuştu.
Akbelen Mahallesi Muhtarı Merve Meral İnce Oğuz ise, “Büyükşehir Belediyesi, isteğimiz ve talep oluşturduğumuz zaman bizi ağırlıyor. Burada da hem sorunlarımızı konuşmak hem de biraz stres atmak için diğer muhtar arkadaşlarımızla birlikteyiz” dedi.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN