sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇAN 2 ŞÜPHELİ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI - Erdemli HaberErdemli Haber

19 Nisan 2024 - 14:48

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇAN 2 ŞÜPHELİ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

24 Mart 2021 - 12:21

25 views

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi üzerinde polislerin devriye gezdiği gören, F.Z ile R.A bir anda kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis şahısların peşine düştü. Seyhan Devriye Ekipleri, Hürriyet mahallesi ara sokaklarına kaçan 2 şüpheliyi kovalamaya başladı. Mahalle abluka altına alınarak kaçan 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Polis, 2 şahsın üzerinde yaptığı aramada toplam 4 adet bıçak, 1 adet jilet, 1 adet maymuncuk ele geçirdi.
R.A’nın üzerinden bıçakların yanı sıra, kırmızı reçeteli ilaç ve bir miktar kubar esrar çıktı. Şahsın ise çeşitli suçlardan 20 tane kaydı olduğu öğrenildi. 2 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalden para cezası kesilirken şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.