
Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon sonucu, polisle çatışmaya giren cinayet zanlısı hayatını kaybetti. Olayda bir polis memuru da yaralanırken, çatışma anları cep telefonuyla kaydedildi.
Olay, Fatih Mahallesi’ndeki Adana Bulvarı’na yakın Demirkapı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık beş gün önce Kemalpaşa Sanayi Sitesi’nde bir oto yıkama dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ali Çoban (26) yaşamını yitirmiş, bir başka kişi de yaralanmıştı. Bu saldırıyı gerçekleştirdiği şüphesiyle aranan zanlı, o günden beri kayıptı.
Polis ekipleri, 41 yaşındaki şüpheli Hüseyin V.’nin bir ticari takside olduğunu tespit etti. Taksiyi durduran ekipler, zanlının araçtan inerek kaçmaya çalıştığını gördü. Yakalanma ihtimalini anlayan Hüseyin V., polise ateş açtı. Bu esnada patlak veren çatışmada zanlı hayatını kaybetti; buna karşılık bir polis memuru S.Ş. yaralandı. Olayın ardından, bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralı polis memurunu Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Öte yandan, cinayet zanlısının cenazesi de morga gönderildi. Ticari takside bulunan üç kişi ise gözaltına alındı. Çatışma anlarına dair görüntüler cep telefonlarıyla kaydedildi.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN