
2018 yılında Rize Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı sırada uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Altuğ Verdi’nin babası, emekli Emniyet Müdürü Ertuğrul Verdi, Mersin’de son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süre çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle İstanbul’da tedavi gören Ertuğrul Verdi, önceki gün hayata veda etti. Cenaze töreni Mersin’de düzenlendi ve Türk bayrağına sarılı naaşı, Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisi’ne getirildi.
Törene Verdi’nin ailesinin yanı sıra emniyet teşkilatı mensupları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. İl Müftü Yardımcısı Recep Çarpar tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ertuğrul Verdi’nin cenazesi, oğlu Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin yanına, Mezitli Mezarlığı’nda toprağa verildi.
