SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN ÖLÜMDEN DÖNDÜ - Erdemli HaberErdemli Haber

29 Mart 2024 - 10:30

SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

24 Şubat 2021 - 11:09

15 views

Mersin’de dere kenarında yürüyüş yaptığı sırada 5 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 63 yaşındaki Perihan Sarmış ölümden döndü. Derin ısırıklar nedeniyle vücuduna 40’a yakın dikiş atılan ve 10 gün hastanede tedavi gören yaşlı kadın, sokak köpekleriyle ilgili çalışma yapılmasını talep ederek şikayetçi oldu.
Merkez Toroslar ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde yaşayan Perihan Sarmış, 12 Şubat sabahı Müftü Deresi kenarında yürüyüşe çıktı. Çok geçmeden 5 sokak köpeği, yalnız başına yürüyüş yapan kadına saldırdı. Yaklaşık 10 dakika boyunca kadına korku dolu anlar yaşatan köpekler, çevredekilerin müdahalesiyle uzaklaştırıldı. Köpek ısırıkları sonucu kanlar içinde kalan ve vücudunun bir çok yerinden ağır yaralar alan yaşlı kadın, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücuduna yaklaşık 40 dikiş atılan Sarmış, 10 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.