sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

Vali Su, TÜİOSB toplantısının ardından proje alanını gezdi - Erdemli HaberErdemli Haber

20 Nisan 2024 - 14:55

Vali Su, TÜİOSB toplantısının ardından proje alanını gezdi

Vali Su, TÜİOSB toplantısının ardından proje alanını gezdi
Son Güncelleme :

12 Şubat 2021 - 16:00

13 views

Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık etti. Su, toplantının ardından proje alanını da gezdi.
Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, TÜİOSB idari binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantına, TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, yönetim kurulu üyeleri ile yüklenici firma yetkilileri katıldı. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.
Toplantının ardından Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve TÜİOSB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kurbanlı mevkiinde bulunan proje alanına geçen Vali Su, burada saha incelemelerinde bulunarak gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.