sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop en iyi slot siteleri deneme bonusu veren siteler

Yüreğir polisinden suça geçit yok - Erdemli HaberErdemli Haber

10 Şubat 2025 - 18:25

Yüreğir polisinden suça geçit yok

Yüreğir polisinden suça geçit yok
Son Güncelleme :

05 Haziran 2024 - 16:15

Adana’da Yüreğir polisi bir haftada yaptığı çalışmalarla suça geçit vermedi.
Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye, araştırma ve çarşı mahalle bekçileri 28 Mayıs – 03 Haziran tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda suça geçit vermedi. Yapılan asayiş uygulamalarında 8 ruhsatsız tabanca, 6 ruhsatsız uzun namlulu tüfek, bir el bombası ve bu silahlara bağlı 256 fişek ele geçirdi. Öte yandan yapılan asayiş uygulamalarıyla 211,59 gram uyuşturucu madde, 132 uyuşturucu hap, 714 makaron, 1822 gram tütün, 1 çalıntı araç, ve 1 motosiklet ele geçirildi. Çeşitli suçlardan aranan 92 kişi yakalanırken yabancı uyruklu kişilere yönelik uygulamalarda 466 şahıs sorgulanırken 141 kişi mobil göç aracına götürüldü, aranan 18 kişi yakalandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.