sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop uluslararası lojistik

GÜRGENÇ’TEN İLK AÇIKLAMA GAZETEMİZ ÇAĞRI’YA - Erdemli HaberErdemli Haber

29 Nisan 2024 - 06:10

GÜRGENÇ’TEN İLK AÇIKLAMA GAZETEMİZ ÇAĞRI’YA

Erdemli Belediye Başkanlığı için MHP’den son dakika aday adaylığı sürpriz olan Alparslan Gürgenç ilk açıklamasını erdemlihaber.com ve Çağrı gazetesine yaptı.
Gürgenç “ ilk işimiz en büyük hizmetimiz Erdemli’nin Erdemli insanlarına pozizitif ayramcılık yapacağız, insanlarımızın yaşamlarına dokunacağız”

GÜRGENÇ’TEN İLK AÇIKLAMA GAZETEMİZ ÇAĞRI’YA
Son Güncelleme :

16 Aralık 2023 - 10:43

96 views
        Erdemli Belediye Başkanlığı için MHP’den son dakika aday adaylığı sürpriz olan Alparslan Gürgenç ilk açıklamasını erdemlihaber.com ve Çağrı gazetesine yaptı.
Gürgenç “ ilk işimiz en büyük hizmetimiz Erdemli’nin Erdemli insanlarına pozizitif ayramcılık yapacağız, insanlarımızın yaşamlarına dokunacağız. 5 Yıl Boyunca Maaşımın 1 lirasına  el sürmeden  başarılı ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceğim” dedi.
            Milliyetçi Hareket Partisinin 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak 15 Aralık 2023 Cuma günü ve saat 17.00’da son bulan belediye başkanlığı aday adayığı başvurularından bir son dakika süprizi yaşandı. Bu sürpriz Alparslan Gürgenç’in MHP’den Erdemli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı oldu.
Günlerce Erdemli belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı ençok konuşulan isim olan Arparslan Gürgenç’in MHP saflarından aday adaylığına müracaat etmesinin ardından Ankara dönüşü Haber sitemiz ve Çağrı gazetesine bir açıklamada bulunan Alparslan Gürgenç “Erdemli’ye olan hizmet sevdam asla dinmemiştir. Memleketime hizmet edebilmek için yola çıktım. Bu yolun Hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Erdemli Belediye başkanı olursanız ilkleriniz neler olacak sorumuza ise Gürgenç “ilk işimiz en büyük hizmetimiz Erdemli’nin Erdemli insanlarına pozizitif ayramcılık yapacağız, insanlarımızın yaşamlarına dokunacağız. Özellikle buradan sizin aracılığınızla açık ve net söylüyorum. Cumhur ittifakının ve bilge Lider sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de olurları ile teveccühleri ile Erdemli Belediye Başkan adayı olursam ve halkımızın taktirleri ile Başkanlık makamına gelirsem başta tüm halkamızın, gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyo ekonomik yönden refahı için çalışmalar yapacağım. Dahası da olacak. Tekrar söylüyorum kısmet olur seçilirsem tarafıma adledilecek maaşımı 5 yıl boyunca 1 lirasına dokunmadan STK’lardan oluşacak bir komisyon vasıtası ile başarılı ihtiyaç sahibi gençlerimizin getimleri için burs sağlayacağım. Burada özellikle ihtiyaç sahibi kız öğrencilerimize’de pozitif ayrımcılık sağlayacağız. Belediyecilik sadece yol ve park yapmaktan ibaret değildir. Halkımızın refah içinde yaşamaları içinde çalışmak demektir”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.