sagedatasecurity.com indexarticles.com propertyguardmaster.com kernekotokiralama.com erotik shop

Sazan sarmalı yöntemi ile vatandaşları 3 milyon TL dolandıran 2 şüpheli tutuklandı - Erdemli HaberErdemli Haber

27 Nisan 2024 - 12:40

Sazan sarmalı yöntemi ile vatandaşları 3 milyon TL dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

Sazan sarmalı yöntemi ile vatandaşları 3 milyon TL dolandıran 2 şüpheli tutuklandı
Son Güncelleme :

25 Ocak 2024 - 11:00

Mersin polisi, sazan sarmalı yöntemi ile 3 milyon TL dolandırıcılık yapan 2 şüpheliyi son işlerinde yakalayarak tutuklanmasını sağladı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri araç alım satımında kullanılan sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Polis, şüpheliler N.Ç. ve S.D.’nin Mersin’de bir banka şubesindeki hesaplarına yüklü miktarda para havale edildiğini belirledi. Sazan sarmalı yöntemiyle Malatya’dan M.B’yi araç satma vaadiyle dolandırdıkları belirlenen 2 şüpheli için polis harekete geçti. Paraya ivedilikle bloke koyduran polis, 2 şüpheliyi de yakaladı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yakalanan şüphelilerin aynı yöntemle yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yaptığı belirlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.